Verbouwing kapsalon in Klazienaveen

27 februari 2020

De huuropzegging van Schoonenberg Hoorcomfort vorig jaar hebben wij als kans aangegrepen om de naastgelegen kapsalon te vergroten door middel van een verbouwing waarbij wij tevens de voorgevel hebben gemoderniseerd.

Wij zijn bijzonder tevreden met het uiteindelijke resultaat. Door er één grote kapsalon van te maken hebben wij een langdurige en bestendige huurrelatie tot stand weten te brengen en tevens de staat van onderhoud op peil gebracht. De transformatie van de voorgevel heeft ertoe geleid dat de uitstraling van het pand enorm is verbeterd. U zult het vast met ons eens zijn als u de foto’s van voor en na de verbouwing met elkaar vergelijkt!

 

 

Gerelateerde berichten

Halfjaarverslag 2022

Halfjaarverslag 2022

Hierbij presenteren wij u het halfjaarverslag 2022 van Woon-Winkel Fonds. Mocht u naar aanleiding van het halfjaarverslag vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0341-438610 of per e-mail info@beethovenbeheer.nl.

Jaarverslag 2021

Jaarverslag 2021

Hierbij presenteren wij u het jaarverslag 2021 van Woon-Winkel Fonds. Mocht u naar aanleiding van het halfjaarverslag vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0341-438610 of per e-mail info@beethovenbeheer.nl.

Martijn van der Heide 12,5 jaar in dienst

Martijn van der Heide 12,5 jaar in dienst

Vandaag mogen wij weer een mijlpaal vieren bij Beethoven Beheer: onze collega Martijn van der Heide al 12½ jaar in dienst bij onze organisatie. Dit feit wilden we toch niet stilletjes aan ons voorbij laten gaan! Martijn, gefeliciteerd!